info@email.com
To Add menu Go Here

Welkom bij Recreatieboerderij de Bult

De recreatieboerderij is het gehele jaar geopend. Er zijn verschillende faciliteiten waar men gebruik van kan maken.

Er is een campingveld, een gezellig terras, een eetzaaltje en een ontmoetingsruimte met biljart, spelletjes en lectuur. Er zijn speeltoestellen, een zandbak, tafeltennis, voetbalspel, sjoelbak, een trampoline en skelters. Ook paardrijden behoort tot de mogelijkheden.

Camping

Er is een paardenwei en paardenstalling, waar paarden tegen een vergoeding kunnen overnachten.

Indien ruiters niet zelf het paard uit de stal of wei kunnen halen, het paard kunnen opzadelen of zelf kunnen rijden, wordt ook hier een vergoeding gevraagd voor de hulp die wordt geboden. Paardrijden is toegestaan, mits de paarden worden verzorgd en de stallen schoon worden gemaakt.

Andere dieren zijn ook welkom, wel zouden wij hier van te voren van op de hoogte gesteld willen worden, zodat wij rekening kunnen houden met uw wensen. Huisdieren, mits aangelijnd, zijn toegestaan.

Appartement

Recreatieboerderij "De Bult" beschikt over een appartement voor 4 à 5 personen. Dit appartement is gebouwd in een voormalige veeschuur. Op de begane grond bevindt zich een compleet ingerichte keuken (met gasfornuis, koelkast, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster enz.), een gezellige kamer met radio en TV en een sanitaire ruimte met douche, WC en wastafel.

De bovenverdieping bevat een ruime slaapkamer met een tweepersoons bed en een slaapkamer met 2 of 3 éénpersoons bedden. Bedlinnen is aanwezig. Het appartement beschikt over een vrije eigen opgang en naast de voordeur is één parkeerplaats.

Gebruik van onderstaande zaken is mogelijk:

• wasmachine en centrifuge
• producten eigen bedrijf
• speeltoestellen op camping
• fiets- en wandelroutes
• half pension
• folders van bezienswaardigheden

Het appartement is gedurende het gehele jaar geopend.

Faciliteiten

Op de boerderij zijn geen melkkoeien meer, maar er is wel allerlei hobbyvee, zoals: schapen, ezels, pony’s, paarden, geiten, hangbuikzwijnen, kippen, ganzen, duiven, eenden, konijnen en cavia’s.

De paarden kennen zadel en tuig en de pony's draven graag door de zandweg of de buitenbak. Er is een paardenwei en paardenstalling, waar paarden tegen een vergoeding kunnen overnachten. Een huifkarrit of een tocht met de toerwagen door de mooie omgeving behoort tot de mogelijkheden en is een belevenis voor jong en oud.

Er zijn op de boerderij volop klussen waarbij recreanten kunnen helpen. O.a. dieren voeren, stallen uitmesten, in de tuin werken en klus activiteiten.

Organiseren

Op de boerderij worden diverse activiteiten georganiseerd. Er zijn mogelijkheden voor activiteiten als klootschieten, levend ganzenbord, een huifkarrit en boerengolf met hindernissen.
Er zijn mogelijkheden om een kinderfeestje, een verjaardag, een familiedag, een vergadering of een barbecue te organiseren op de Bult.

Activiteiten

Recreatieboerderij "De Bult" ligt tussen Zelhem, Hengelo Gld. en Vorden, in Toldijk gemeente Bronckhorst. Vanaf de boerderij kijkt u uit over de landerijen met op de achtergrond de bossen van onze prachtige Achterhoek. Aan de horizon ziet u op fietsafstand de Veluwezoom, aan de overkant van de IJssel. Vanaf Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland waar haast elk pand een monument is, kunt u met het pontje de IJssel oversteken. Het rivierenlandschap is van een onvergetelijke schoonheid en natuurbeheer is bij ons een begrip. Er zijn diverse mogelijkheden tot fiets- en wandeltochten.
In de omgeving is ook van alles te doen voor jong en oud.

Binnen een straal van 15 km zijn tal van bezienswaardigheden, te denken valt aan:

• Hanzestad Zutphen (met o.a. de Librije, de Walburgkerk enz.)
• Doesburg (Mosterdmuseum)
• Ruurlo (grootste groene heggen doolhof van Europa)
• Bronkhorst (het kleinste stadje van Nederland)
• Doetinchem
• Diverse monumenten met hun eigen verhaal

Uiteraard is er in de omgeving nog veel meer te doen. Voor meer informatie kunt u de aanwezige folders op de recreatieboerderij bekijken of u kunt alvast een kijkje nemen op de website van de achterhoekse VVV.
De omgeving is ook uitermate geschikt voor wandel- en fietstochten. Routebeschrijvingen zijn op de recreatieboerderij beschikbaar.

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief van zorg- en recreatieboerderij De Bult komt minimaal één keer per 3 maanden uit. De laatste ontwikkelingen worden weergegeven om belangstellenden op de hoogte te houden. Momenteel staan er nog geen nieuwsbrieven op de website.

Foto’s

U kunt een keuze maken uit onderstaande categorieën.

Contact ons:

Zorg- en recreatieboerderij "De Bult"
Harriët Hiddink
Beekstraat 13
7227 NC Toldijk (gem. Bronckhorst)

Tel: 0575-45 13 05
Mobiel: 06-28 56 89 81
E-mail: info@zorgboerderijdebult.nl
Website: www.zorgboerderijdebult.nl

Bekijk onze Facebook pagina.